Nextcloud

Wij bieden Nextcloud hosting aan.
U kunt kiezen uit de onderstaande pakketten. Voor elk wat wils.

SHARED SMALL 60

60GBopslag

400GBdataverkeer

8,00 / maand

SHARED MEDIUM 120

120GBopslag

800GBdataverkeer

14,00 / maand

SHARED LARGE 240

240GBopslag

1600GBdataverkeer

26,00 / maand

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Inbegrepen bij elk Nextcloud pakket.

Gratis SSL/HTTPS

Onbeperkt aantal gebruikers

Admin toegang

Nextcloud Online

Nextcloud Talk

Zelf apps installeren

Externe opslag

De externe opslag functionaliteit van Nextcloud geet je toegang tot je data waar die ook staat. Nextcloud kan toegang geven tot bestanden die opgeslagen staan op veel bekende cloud providers zoals Amazon, Google en Dropbox. Maar je kan dat ook doen met standaard protocollen zoals NFS, (S)FTP of WebDAV.

Extra functionaliteit met Nextcloud apps

Nextcloud is een platform dat uitgebreid kan worden door middel van extra apps die los van elkaar aan en uit gezet kunnen worden. De Nextcloud store bevat veel apps zoals een audio speler, een password manager, een GPX editor en veel meer.

Goede beveiliging

Door 2FA (2 factor authentication) in te schakelen kunt u de beveiliging van Nextcloud extra verbeteren en door middel van de Encryption app kunt u er voor zorgen dat al uw bestanden versleuteld worden opgeslagen.

Workflows

Door middel van workflows kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat bepaalde bestanden geconverteerd worden naar een ander formaat of dat grote bestanden een specifiek label krijgen. U kunt deze regels volledig zelf instellen.

Voor een uitgebreider overzicht van alle functionaliteiten kunt u ook op de website van Nextcloud kijken

Met Nextcloud kunt u uw bestanden online opslaan, bekijken, beweken en synchroniseren met uw apparaten. U kunt bestanden of mappen op de server delen met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega's. Voor meer informatie over Nextcloud kunt u op de website van Nextcloud kijken.

Uw data staat op een server in een datacenter in Duitsland bij een Duitse provider.

Er is een client voor zowel Windows, Linux als Mac OS X. U kunt ook een App installeren op uw Android of iOS telefoon. U kunt Nextcloud ook via uw browser gebruiken.

U betaald bij ons per maand en u kunt ook per maand opzeggen. Wilt u per 3 maanden of per jaar betalen dan kan dat ook. Neem dan even contact met ons op na het plaatsen van uw bestelling.

Na uw bestelling wordt uw Nextcloud zo snel mogelijk opgeleverd. In de meeste gevallen binnen 1 werkdag. Als u in het weekend besteld wordt uw Nextcloud op maandag opgeleverd.

In principe wel. Maar het kan zijn dat voor bepaalde gebruikers een STUN server nodig is voor peer-to-peer video. Wij leveren op dit moment (nog) geen STUN servers.